Van harte welkom

Van harte welkom allemaal op mijn eerste blog; wat leuk dat jullie mijn website en mijn schilderijen hebben gevonden. Er is lang gewerkt aan die website, maar nu is hij eindelijk helemaal af en kan ik hem vol trots aan jullie laten zien. Langs deze weg neem ik jullie bij voorbeeld mee langs mooie plekken, waar ik mijn inspiratie vandaan haal. Maar eerst kondig ik ook mijn volgende expositie aan: deze vindt traditiegetrouw plaats in Theater aan het Vrijthof te Maastricht. Ik heb er ontzettend veel zin in; wisten jullie dat dit al de achtste keer is, dat ik mijn werken daar mag tentoonstellen?

Op woensdag 5 juli ga ik de expositie inrichten, altijd een flinke klus om alle schilderijen een mooi plekje te geven. Één dag later, op donderdag 6 juli rond twaalf uur ‘s middags, is de expositie officieel geopend voor publiek. De data, waarop jullie mijn schilderijen kunnen bekijken zijn 6 tot en met 9, 13 tot en met 16 en ten slotte 21 en 22 juli. Op alle genoemde dagen ben ik er zelf ook van twaalf tot vijf uur. Ik zou het geweldig vinden om jullie te ontmoeten en samen een wandelingetje te maken langs mijn schilderijen. Als je er vragen over hebt, aarzel dan niet en stel ze gerust aan me!