Oh, wat gaat de tijd toch snel!

Oh, wat gaat de tijd toch snel! Mijn vorige blog is van een jaar geleden en nu maak ik me alweer klaar voor de zomerexpositie van 2018; zoals iedere zomer, kunnen jullie ook dit jaar weer terecht in Theater aan het Vrijthof om mijn nieuwste schilderijen te bekijken. De data van deze tentoonstelling zijn 4 t/m 8, 12 t/m 15 en 19 t/m 22 juli en uiteraard is de entree gratis. Leuk om elkaar dan te zien!

In de tussentijd is er veel gebeurd. Afgelopen maart heb ik een gezellige en succesvolle expositie gehad in het schitterende, sfeervolle hotel La Butte aux Bois te Lanaken. Daarbij mocht ik een beknopte kunsthistorische inleiding over de Romantiek en met name Caspar David Friedrich geven op de gerenommeerde kunstbeurs TEFAF; bij deze wil ik de mensen, die me voor deze fijne gelegenheid benaderd hebben, nogmaals heel hartelijk bedanken.

Afgelopen voorjaar verbleef ik enige tijd in Toscane, een van de mooiste streken in Europa. Uiteraard vertoefde ik enkele dagen in het walhalla van de westerse kunst, de prachtige stad Florence. Ik kan me haast geen andere plek bedenken, die me zoveel inspiratie geeft voor mijn werk als “good old Firenze”! Mochten jullie nog nooit in deze stad zijn geweest, kan ik haar jullie van harte aanbevelen; vergeet niet om een bezoek te brengen aan de Uffizi en ’s avonds een heerlijke wandeling langs de Arno te maken.

Inmiddels tel ik de dagen af; momenteel ben ik bezig met de laatste voorbereidingen, ik laat een mooie poster drukken en ik probeer ervoor te zorgen, dat alles er weer pico bello uit ziet. Rest me alleen nog te zeggen, dat ik hoop dat we elkaar zien op een van de dagen van mijn expositie in Maastricht. De bezoekerstijden van de tentoonstelling zijn 12.00-17.00, ik ben er zelf ook. Tot snel dus?